Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners MobilePay

Om os

HVEM MØDER DU? 
RENÉ BENJAMIN JOHN
Indehaver af Trædrejerbutikken siden Nov. 2017. Startede med at dreje på efterskole i 1996. Har drejet periodisk siden da. Laver mest specielle drejninger med bla. resin, har drejet på de fleste drejebænke der forhandles i butikken. Bruger nu en Oneway 2436. Benjamins uddannelse som elektriker gør at han bla. har god viden om maskinernes elektriske opbygning og formåen. Der ud over har han også baggrund med brugen af mange typer værktøjer. Han drejer mange forskellige emner, bla. en del produktions- dejning på hans Oneway 2436. Med baggrund i både tømrerfag og andre håndværksmæssige fag, har han en bred viden omkring at bruge værktøjer. Han har en MC1624VF hvor der drejes mange forskellige emner på.
VORES VÆRDIER
GOD SERVICE KVALIFICERET RÅDGIVNING
Hos Trædrejerbutikken bliver du mødt med smil, humor – og en god kop kaffe! Vi sætter en ære i at lære vores kunder og jeres behov at kende. Kun med godt kendskab til både kunderne og vores produkter, kan vi sikre, at I får den bedste vejledning af os. Vi tager os tid til hver enkelt - hvorfor der godt kan opstå lidt ekstra ventetid. Men det er vores erfaring, at kunderne gerne venter lidt længere, for at få den bedste rådgivning. Med 20 års erfaring i branchen er Trædrejerbutikken én af Danmarks ældste specialforretninger indenfor trædrejning Alle ansatte er selv trædrejere, dvs. vi har selv erfaring med de produkter, vi sælger, og kan derfor rådgive ud fra den erfaring. Vi afholder tema-tirsdage med forskellige emner inden for trædrejning. Desuden tilbyder Trædrejerbutikken weekendkurser, hvor vi selv står for undervisningen.

DANMARKS STØRSTE UDVALG

- INDENFOR TRÆDREJNING

KVALITET TIL OVERKOMMELIGE PRISER
I løbet af de sidste 3år er vores sortiment øget gevaldigt, grundet større efterspørgsel og interesse fra vores kunder. I sommeren 2020 udvidede vi derfor butikken fra 600m2 til 1200m2. Det gør at vi dels kan udstille et bredere udvalg af vores produkter, og dels for at udvide vores lagerkapacitet. Med vores udvidet lager, er intentionen at leveringstiderne sættes ned. Vi bestræber os på at skaffe de produkter, vores kunder efterspørger. Vi importerer selv direkte hos fabrikkerne, og forsøger derfor at udgå fordyrende mellemleverandører. Vi har vores egen produktion af flere forskellige typer værktøjer til de danske trædrejere, vi laver flere forskellige typer drejejern i gode ståltyper der egner sig til skæring i træ, og alligevel kan hærdes op så de holder længere og får et godt skarpt skær. Vores eksklussive serie af drejejern bliver produceret i Danmark. Den hærdes i Danmark med kontrol, så vi kan stå bag ved kvaliteten af produktet. Stål og hærdning bliver lavet med certifikat på, at de opretholder krav til det, vi lover kunderne.

I december 2020 blev Trædrejerbutikken e-mærket. E-mærket er din sikkerhed for at butikken lever op til gældende standarder for sikker e-handel.
VORES HISTORIE
Grundet stigende interesse for og efterspørgsel på trædrejebænke, startede Carsten Normann omkring årtusindsindskiftet Trædrejerbutikken. I starten blev forretningen drevet hjemme fra Carstens redskabsskur. Men det blev hurtigt for småt, butikken flyttede derfor til Korup, Odense. Da lejemålet ophørte i Korup fordi bygningen skulle rives ned, byggede Carsten en bygning hos sig selv; udelukkende til butikken. Allerede fra starten var pladsen trang og det stod hurtigt klart, at med den sigende efterspørgsel, måtte butikken endnu engang finde nye lokaler, for at kunne tilgodese deres kunder. Denne gang i Søndersø. Her begyndte Carsten at bestille store containere hjem med maskiner. Pr. 1. marts 2016 flyttede butikken ud i store, lyse og varmere lokaler i Hjallelse, Odense. I 2020, måtte vi dog igen sande at pladsen var for træng, så vi flyttede ind på den anden siden af væggen, til endnu mere plads til showroom og lager. I 2023 flyttede butikken endnu engang, denne gang (forhåbentligt sidste for sidste gang) til Nr. Søby. Resultatet af Carstens hårde arbejde op igennem årerne har resulteret i et langt og tæt samarbejde med producenten af de drejebænke, vi fører i butikken. På grund af det tætte samarbejde, handler vi sjældent igennem grossister, kan vi derfor udbyde trædrejebænke og tilbehør til lavere priser end vores konkurrenter. Det betyder også, at vi nogen gange er heldige, at være de første, der tilbyder specifikke maskiner. I november 2017 overtog Carstens søn, René Normann butikken. Han har valgt at føre den videre samt udvide sortimentet og følge tidens trend.